Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


tiistai 24. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI 24. päivä

Kalenterin viimeinen luukku on auki. Kaikki hyvin Puutarhatontulla ystävineen. Täällä Siilinpihalla aloitetaan jouluruokien valmistus, käydään haudoilla sytyttämässä kynttilät, pihalyhdyt sytytetään myös, nautitaan illallinen ja sitten ainakin me `vanhukset` menemme rantasaunalle nauttimaan lempeistä löylyistä ja uimaan avantoon ( tai ehkä avoveteen).  Sitten voikin jäädä hetkeksi talviunille kuten kalenterin väki ;) HYVÄÄ JOULUA JA ONNEA VUODELLE 2014 !
24. luukku

24. luukun tarina...

...jatkuu

1 kommentti: