Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


keskiviikko 11. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI 11. luukku


11. luukku

11. luukun tarina
Taitaa monessa kodissakin jo joulusiivouksen aika häämöttää. Tässä kohtaa kannattaa muistaa mm. se, ettei kukaan vietä joulua komerossa, joten kohtuutta ystävät, kohtuutta ;)

2 kommenttia:

  1. Olen kyllä kuin tuo tarinan keiju. Haluan kodin joka sopen hohtavan puhtauttaan jouluna. Vähän olen toki vuosien myötä oppinut hölläämään, ettei ihan joka komeroa ja kaappia tarvitse aina käydä läpi. Tärkeintähän on kuitenkin koko perheen yhdessäolo ja itse joulun sanoma.

    VastaaPoista
  2. Hyvä pointti :-D Ihan turha kaikkia komeroita pöllyttää, jonkun voi jättää esim. pääsiäiseen - sekin on tärkeä ja ihana juhla :-)

    VastaaPoista