Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


perjantai 13. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI 12. ja 13 päivä

Nyt kävi tälle tontulle niin, etten ehtinyt avata eilen luukkua ollenkaan! Se mukava puoli tässä oli, että nyt sain avata kaksi luukkua kerralla ja lukea kaksi hurmaavaa tarinaa. Seija- myrsky ulvoo ulkona, joten toivon sen laantuvan siihen mennessä kun Luciat alkavat kruunuineen kiertää eri puolilla maata.
12. luukku

12. luukun tarina

13. luukku

13. luukun tarina

1 kommentti:

  1. Hyvää Lucian päivää. Täälläkin myrskyää oikein kunnolla. Toivotaan, että Seija kohta lopettaa riehumisensa.

    VastaaPoista