Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


tiistai 17. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI 17. päivä

Tämän luukun avaus aiheutti pienen turhautumisen tunteen. Onhan hiirulaiset söpöjä ja myyrätkin, mutta kyllä ne saa paljon sotkua ja tuhoakin aikaan. Vesimyyrät mellastavat juuri nurmikoilla ja piemmät myyrät tekevät pikkukekoja ja makkarakäytäviä kukkapenkkeihin :( Saa nähdä, mitä on keväällä istutuksista jäljellä! Kumpa niiden kanssa voisikin tehdä sopimuksen  kuten Tonttu tai kunpa Martta-kissa olisi saanut vielä iloisena metsästellä puutarhassa....
17. luukku

17. luukun tarina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti