Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


sunnuntai 1. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI 1. päivä

Ensimmäistä kertaa vuosiin  ostin ihan itselleni joulukalenterin! Sattui silmiini Virpi Pekkalan puutarha-aiheinen kalenteri. Mikäs sen paremmin kävisi tuskissaan olevalle puutarhailijalle, joka odottaa kevättä jo vimmatusti ;). Yritänpä jakaa nämä hauskat kuvat ja tarinat teillekin. Olkaapa hyvät, ensimmäinen luukku :

Tunnelmallinen mökki lumisine puutarhoineen.

1.luukku

1. luukun tarina

4 kommenttia:

 1. Ihana tarina ja niin perinteikäs ja kaunis kalenteri. Hyvää ensimmäistä adventtia sinulle.

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva kalenteri ja kiva tarina. Ihan tässä alkaa itsekin tekemään mieli joulukalenteria :) Hyvää adventtia!

  VastaaPoista
 3. Ihana kalenteri ! Ehkä olisi tarttunut munkin mukaan, jos olisin jossain nähnyt. Kiva !

  VastaaPoista
 4. Ja jatkoa seuraa täällä :)

  VastaaPoista