Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


maanantai 1. maaliskuuta 2010

Räystäät tippuu...

 
Aamulla herätessä tuntui siltä, että lippa on silmillä;) No, se johtui siitä, että leuto sää oli saanut lumet valumaan katolta alas lähes puoleen väliin makuuhuoneen ikkunaa! Jännitystä on siis riittänyt, kun olen seurannut "lipan" kasvua.... nyt se on yli metrin, eikä ole vieläkään tullut alas! Kevättä on siis jo hieman ilmassa. Moni muukin seikka viittaa siihen, kuten teerien joka-aamuinen pyräys rantapuihin tai tyrneihin.

3 kommenttia:

 1. Hienot lipat ;) Teeri puussa on kyllä komea ilmestys, todella kaunis kollaasi.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia, oikein ihania.
  Ihana pieni taimenkasvatushuone ja kaikki valloittavia. Pidän sivuistasi, ja tulen taas käymään :)

  VastaaPoista
 3. Hei, kiva kun olette käyneet täällä kylässä ja viihtyneet :)Tervetuloa uudelleen. Vaikka tämä on päiväkirja, niin vurovaikutus ja kommentit ovat tärkeitä...

  VastaaPoista