Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


lauantai 21. marraskuuta 2009

Vettä marraskuussa


Näin vähiin talven tulo sitten tyssäsi! Jäät kestivät Kallajärvessä viikon ja samassa ajassa katosi kaikki lumi. Pari päivää on satanut vettä ja lämmintä on mittarissa + 8.
Ikävän pimeää ja harmaata. Tosin, pitää katsoa tarkemmin, niin huomaa kauneutta tässäkin säässä:)Kuinka suloisia vesipisarat ovat Riippahernepuun paloissa. Vesipisarat heijastavat kaikkia sateenkaaren värejä, kun tarkasti katsoo. Onhan tässä sekin hyvä puoli, jonka puoliso aamulla havaitsi: nyt voitas mennä laskemaan verkot järveen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti