Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


lauantai 7. marraskuuta 2009

Maitokärryt

Tämä kulkupeli liittyy olennaisesti meillä talven tuloon. Kodissamme on kaksi tulisijaa, joita lämmitetään talvikaudella ahkerasti. Aviomies kunnosti nämä vanhat maitokärryt puiden kuljetukseen. Kätevämmät ainkin toistaiseksi, kun lunta on vähän, kuin pulkka. Samalla minun kierrätysintoni ja vanhojen tavaroiden ihailuni sai uuden kohteen :) Taitavat olla peräti 60-luvulta, siis aitoa Vintagea! Mielestäni ne ovat hauskan ja kodikkaan näköiset. Tuovat myös kivoja muistoja lapsuuden kesistä, jolloin vierailimme tuttavien maatilalla. Hurja maitokärry-kyyti kuului joka kerta asiaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti