Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


keskiviikko 18. tammikuuta 2012

TALVEN JA KESÄN VALOA II

Tänään

Elokuussa 2010

Tänään

Heinäkuu 2011

Tänään

Kesäkuussa 2011
Lunta tulee nyt siihen tahtiin, että maisema kuorruttuu aina vain hienommaksi. Kesää väreineen ja valoineen kaipaan kyllä hirveästi, siksi päätin jatkaa tätä kesä-talvi kuvaparien esittelyä. Kesäkuvista tulee niin hyvä mieli, kun päivä pitenee koko ajan ja kevät ja kesä lähenevät:)


3 kommenttia:

  1. Kyllä, kyllä kesäkuvat ovat ravintoa. Laita lisää vain kauniista pihastasi.

    VastaaPoista
  2. Beautiful summer and winter pictures! The contrast is amazing! We also got a lot of snow here in the Pacific Northwest, U.S.A.

    VastaaPoista
  3. Tosi ihastuttavia kuvia sekä talvesta että kesästä,hmm ei mene kauaa kun ollaan taas puutarhassa kykkimässä. Jospa tänä kesänä saisin tehtyä ne jutut jotka viime kesänä jäi tekemättä kaikki on teoriassa jo valmista, heh.

    VastaaPoista