Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


perjantai 18. kesäkuuta 2010

Tuoksupuutarha

Puutarhassa on kaikille aisteille jotain...Tällä hetkellä erityisesti tuoksut tulevat esille, sillä monet tuoksuvat kasvit kukkivat: Juhannusruusu, syreeni, illakko, paratiisililja, niin ja valkoisessa sarviorvokissakin on ihana tuoksu......Varsinkin illan tyyntyessä tuoksu on suorastaan huumaava. Martta-kissakin taitaa olla kiinnostunut tuoksuvista juhannusruusuista vai lieneekö myyrä vainussa :)

2 kommenttia:

  1. Sinulla on kaunis puutarha, voin vain kuvitella tuoksun kuvien mukana :)

    VastaaPoista
  2. Ihana puutarha, kaunis, ihastuttava, senhän jo tiedänkin.
    Täällä on mukava käydä ja Martta kissa on paras!
    Juhannusruusut on parasta kesässä!

    VastaaPoista