Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


tiistai 15. kesäkuuta 2010

Kollaasihaaste: Sinistä ja punaista

Osallistuinpa pitkästä aikaa kollaasin tekoon....sataa sataa aina vaan, joten ehtii olla täällä koneen ääressä;)
Ensin en ajatellut osallistua, koska punaisen ja sinisen yhdistelmä ei ole mieleiseni ....siiten aloin katsella kuvia ja vain yhdistellä. Sopivat värien sävyt istuvat lopulta kohtuudella, vai mitä? Viikon hajonneena ollut ruohonleikkurikin pääsi kuvaan kertomaan puutarhanhoidon "jarrupuolista".....

3 kommenttia:

 1. Kaunis kollaasi, tuollaisen kortin tahtoisin laittaa ystävilleni!
  Väriä minun makuun, ihana!
  Nautitaan kesästä :D

  VastaaPoista
 2. kiva, ihanan kesäinen (: tykkäilen

  VastaaPoista
 3. Kaunis järvimaisema. Tuo japaninakileija on kaunis.

  VastaaPoista