Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


lauantai 31. lokakuuta 2009

Lokakuun viimeinen päivä

Heräsin tähän lokakuun viimeiseen päivään puoli kahdeksan aikaan. Aamu oli ihana! Ensimmäisenä unenpöpperössä, yöpaidan helmoihin kompastellen, etsin kameran ( jää aina kummallisesti väärään paikkaan tai ainakin muistan väärin sen paikan ) ja otin näitä kuvia:)
Pakkasta oli kuusi astetta, siis maa kuurassa. Aurinko kultasi koko maiseman! En koskaan kyllästy näihin aamuhetkiin! Tallentaessani kuvia havaitsin, että puutarhakalusteet ovat toiveikkaasti vielä kuistilla. En muista, milloin viimeksi söimme tai joimme kahvia siellä. Ehkä voisimme viedä ne jo talvivarastoon. Se tuntuu vain niin lopulliselta, jäähyväisiltä kesälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti