Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Kuurakuvia

Eilen illalla, kun lämmitimme rantasaunan ja menimme uimaan, tuntui melkein pahalta rikkoa auringonlaskun kultaama tyyni veden pinta. Niin kaunista, että sydän meinaa pakahtua! No, vähän pahalta tuntui muutenkin, kun vesi on jo aika kylmää ja edellisestä uinnista melkein kaksi viikkoa. Mutta se ihana tunne, joka syntyy, kun nousee kylmästä vedestä, sitä ei moni asia maailmassa voita :)
Aamulla sitten klo 8, oli pakkasta vielä -4! Usva nousi Kallajärven pinnasta ja saaret leijuivat ja aurinko alkoi tuoda hienoja syksyn värejä esiin. Kyllä syksyssäkin on puolensa, vaikka kesäihminen olenkin. Tämän aamun sitten juoksin kameran kanssa ikuistamassa kaikkea kaunista lähiympäristössä. IHANAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti