Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


lauantai 2. elokuuta 2014

TAIDENÄYTTELY

Tänä kesänä osallistun vain yhteen taidenäyttelyyn omien puutarhassa olleiden näyttelyjen lisäksi. Ihana vedicart- ryhmämme kokoaa maanantaina näyttelyn Ars Novan galleriaan Savonlinnaan. Tervetuloa tutustumaan!


Seitsemän naisen näyttelyssä on kymmenkunta teosta kultakin. Monenlaisilla tekniikoilla toteutettuja, valokuvista maalauksiin ja onpa mukana `asekin`, joka sopii hyvin paikan historiaan. Ars Novan galleria on nimittäin toiminut muinoin putkana. Itseltäni on  valokuvia, sekatekniikoilla toteutettuja teoksia ja yksi maalauskin. Pari näytettä siltä varalta, ettei joku pääse paikan  päälle.

Puutarhan prinsessat: Kosmoskukka 2014, valokuvavedos taidepaperille

Puutarhan sunnuntai 2013, akryyli, tussikynä

Ruusutyttö 2012, valokuvakollaasi, vedos paperille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti