Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


lauantai 7. toukokuuta 2011

MELKEIN KESÄ

Martta seuraa tapahtumia hyvältä paikalta:)

Tarhakylmänkukat ovat avanneet ensimmäiset kukkansa.

Samoin kevätesikot.

Ruispelto vihertää ja kantakoivut ovat hiirenkorvilla.
Viileän jakson jälkeen eilen alkoi tuntua jo kesäiseltä. Suloiset hiirenkorvat koivuissa, ruispellon viherrys, kevätkukkien väri-ilo, lintujen sirkutusta ja Martan jokapaikan härvellystä ;). Illalla syötiin ensimmäistä kertaa ulkona:). Päiväkahveja on toki jo siellä nautittu, mutta varsinainen kesäkausi alkoi tästä!

1 kommentti:

  1. Ihana tarhakylmänkukka! Kyllä kesä saa jo tulla harppovin askelin. Nautitaan.

    VastaaPoista