Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


lauantai 7. toukokuuta 2011

ÄITIENPÄIVÄ su 8.5

Huomenna on sitten Äitienpäivä, päivä, joka pitäisi olla joka päivä jokaisella äidillä. Kerran vuodessa muistaminen on jotenkin .....hölmöä:(. Toki tapa on kaunis, mutta jos Äidin muistaminen jää vain siihen, silloin kaikki ei ole hyvin. Oma Äitini kuoli kolme vuotta sitten, joten häntä muistan viemällä orvokkeja haudalle. Tuli mieleeni kirja, jonka sain häneltä 2003. Itse hän oli saanut kirjan omalta äidiltään nuorena. Joka naisen niksikirja on vuodelta 1957. Siellä on paljon hyviä neuvoja, edelleen käyttökelpoisia ja sitten tietysti niitä, joista aika on ajanut ohi. Tässä muutamia maistiaisia kirjasta :)

NAUTTIKAA ÄIDIT :)

1 kommentti: