Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


tiistai 6. huhtikuuta 2010

Keltaista ja vihreää, kollaasihaaste

Inkiväärin blogista huomasin jo jokin aikaa sitten kollaasihaasteen. Osallistuin jo kerran valkoisella kollaasilla ja nyt kevään kunniaksi tämä keltainen ja vihreä tuntui oikein ihanalta.....Ylhäällä vasemmalla vehnää, alhaalla  vasemmalla kelloköynnöksen taimi, keskellä ja ylhäällä oikealla pikkunarsisseja alhaalla oikealla akryyli      maalaukseni " Puutarha I" vuodelta 2007.                                                                                       

8 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat, hyvä kollaasi, kumpa minäkin osaisin, mutta ei ole nyt aikaa ees opetella, paluu arkeen on taas edessä, toisaalta kivaa.:)

  VastaaPoista
 2. Niinhän nämä asiat on. Aika on rajallista ja joutuu tekemään valintoja. Itse olen ollut pitkällä sairaslomalla....tämä on ollut ihana henkireikä:) Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa mukaan aina kun siltä tuntuu:) Aivan ihanan raikas ja herkkä kevätkollaasi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos:) Aina , kun vain aikaa on, on kiva puuhata kuvien kimpussa. Niin täällä kuin FB:ssäkin.

  VastaaPoista
 5. Kaunis "hento" tunnelma kollaasissasi.
  Puutarhantäyteistä keväänalkua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos samoin! Alkaakin jo innostaa, kun lumet sulaa vauhdilla ja jotian pienenpientä jo pilkistää maasta:)

  VastaaPoista
 7. Paranemista Eijalle!
  Ihana kun on noita metsäneläimiä joka päivä pihallasi.
  Minulle ainakin luonto ja eläimet aina antaa voimaa ja iloa :)
  Kohta päästään täälläkin mökille touhuamaan kaikenlaista :)

  VastaaPoista