Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


lauantai 31. joulukuuta 2011

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2012


Kaiken harmauden ja myrskyjen jälkeen saimme ihka oman "ilotulituksen" tänä aamuna! Riemua kesti vain hetken, mutta muistijälki kestää varmasti aika kauan....onneksi kamerakin oli lähellä:) Aamutakkisillaan meinasi tulla  kylmä, kun oli hieman pakkastakin ja lunta. Kannatti hieman palella! Ihana UUDEN VUODEN AATTO!


5 kommenttia:

 1. Oikein onnellista ja ihanaa ensi vuotta sinulle Eija ja kiitos kuluneesta vuodesta♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin! Monta mukavaa hetkeä on yhdessä koettu näillä virtuaalisivuilla:)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää uutta vuotta itsellesi Eija!

  /Anja

  VastaaPoista
 4. Hyvää uuden vuoden jatkoa Eija!

  VastaaPoista
 5. Niin upeat kuvat ja tämä blogisi niin kaunis ♥
  Hyvää ja Onnellista alkanutta uutta vuotta!

  VastaaPoista