Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


keskiviikko 5. tammikuuta 2011

TALVISIA TUNNELMIA JA KUMMIA POLKUJA;)
Ulkona liikkuessa huomaa aina jotain....Kun vähän väliä sataa uutta lunta, niin kaikki kulkijat kyllä huomataan. Martan jäljet eivät ole uutta, eivätkä kauriiden. Kauriit ovat rohkaistuneet ja tutkivat joka paikan, josko syötävää löytyisi. Siinä sitten lyhdytkin kaatuilevat. Ruusupensaiden latvatkin taitavat kelvata välillä. Onneksi lähikaupasta saamme niille tuoretta evästä.
Paljon on sellaisa piiperryksiä, etten tunnista, mutta mukavia seurattavia ja katsottavia. Mihin tuokin polku johtaa...kiven koloon.... vai talon viereen!!!! Martta tänne! Hiirulaisia ei sisällä kaivata!

1 kommentti:

  1. Olipa mukava, kun löysin tänne blogiisi metsäkauris-hakusanalla. Metsäkauriita ja valkohäntäpeuroja on meidänkin kulmilla täällä etelämmässä näkynyt aivan pihapiirissä.

    http://piri.vuodatus.net/

    Halaus.

    VastaaPoista