Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


maanantai 4. heinäkuuta 2016

KESÄNÄYTTELY

Ei kesää ilman näyttelyä eikä puutarhavieraita vaikka toisin suunnittelin! Ajattelin pitää rennon ja sitoumuksettoman "kesälomakesän", hah! Bussiryhmä vieraita kävi Siilinpihalla lauantaina ja kivaa oli taas tavata puutarhaihmisia. Ja toinen asia, jota tänä kesänä ei pitänyt olla, niin näyttely. Ihanat ystäväni saivat houkuteltua mukaan ja jo viikon on ollut näyttelymme avoinna Kenkäverossa. Itsekin olen ollut valvomassa näyttelyä tänään ja olen jatkossakin. Sade teki ilmasta kolean, mutta silti näyttelyvieraita riitti :)
Tässä muutamia kuvia näyttelystä ja teoksista. Näyttelytilana toimii vanha pieni rakennus, joka on ollut kai kellari aikoinaan. Sopivan rouhea ja kuitenkin valoisa tila. Ovesta upea näkymä Kenkäveron puutarhaan ja Saimaalle. Tulkaa käymään!

Tässä näkyy ystävieni teoksia

Vasemmlla "Kevät"- sarja, keskellä "Red Nelly" ja oikealla " Tähdet tähdet"

Vasemmalla ylhäällä " Tähdet tähdet", alhaalla " Suojassa" ja oikealla " Voimaa"

Toissapäivän  näkymä ovesta

Tänään sitten piti tunnelma luoda kynttilän avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti