Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


lauantai 28. heinäkuuta 2012

PUUTARHAJUTTU


Viime kesänä Siilinpihalla kävi kaksi vierasta. Sen seurauksena tällä viikolla ilmestyneessä Kotiliedessä on juttu puutarhailustani. RÖNSYILEVÄ KUKKAPALAPELI. Kuvassa yksi aukeama kolmesta.

5 kommenttia:

 1. Kiva juttu päästä lehden sivuille kauniin puutarhan kanssa, ihanat kuvat !

  VastaaPoista
 2. Jospa jostain saisin käsiini tuon lehden! Kun lopetin tilauksen jokin aika sitten.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Kun seuraavan kerran menen kirjastoon, kaivan lehden esille.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä, täytyypä hankkia lehti luettavaksi.

  VastaaPoista
 5. Sulla on niin nätti puutarha ettei ihmekään, että päädyit lehteen kasveinesi.

  VastaaPoista