Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


sunnuntai 13. helmikuuta 2011

YSTÄVÄNPÄIVÄ 14.2

Vaikka jo aiemmin toivottelin Hyvää Ystävänpäivää, niin päätin laittaa vielä kunnollisen  tervehdyksen, kortin. Martta antoi siihen niin mainion vaihtoehdon :) poseeraamalla läppärin vieressä silmä tarkkana. Mielestäni ystävänpäivä pitäisi olla  joka päivä, mutta kivahan tämä nimikkopäiväkin on. Nautitaan olostamme ystävien kanssa niin kotona, harrastuksissa kuin töissäkin. Jokaisesta em. paikastahan toivottavasti löytyy ystäviä:)"En tarvitse mitään niin paljon, kuin hunajaa..." sanoi Puh katsoessaan Ristoa ja Nasua "...paitsi ystäviä.." Ystävyys on sitä kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystäväänsä. Silloin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti niin, että kaikki rypytkin siliävät.
- Nalle Puh 

5 kommenttia:

 1. oikein hyvää ystävänpäivää ja mukavaa helmikuun jatkoa sinullekin ja Martta-kissalle tietysti myös:)

  VastaaPoista
 2. Martta-kissa osaa olla nätti kortissa:) Hyvää Ystävänpäivää:)

  VastaaPoista
 3. No tuon paremmin ei ystävyyttä voikkaan määritellä.
  Aurinkoista ystävänpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Lämmin ystävänpäivätervehdys sinulle:)

  VastaaPoista