Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


sunnuntai 13. helmikuuta 2011

VALOILMIÖITÄ

Ihan pakko sanoa, että tämä kevättalvi on hyvin kuvauksellista aikaa. Onneksi kamera ulkoilee kanssani nykyisin aina;). Siis onneksi on tarpeaksi isot taskut ulkoilutakissa.....Henkeä salpaavan kaunista on koko ajan, kun aurinko paistaa. Maisema saa hienoja sävyjä riippuen siitä, miten auringon säteet osuvat. Toisaalta valot ja varjot maalaavat ihan omia kuviaan, kun sillä silmällä katselee. Tuossakin yhdessä kuvassa näyttää olevan nukkuva hahmo ja toisessa huutavat kasvot!
Pakkasta on kyllä minun makuuni hieman liikaa:( Nytkin odotan, että aurinko edes hieman lämmittäisi, niin lähtisin taas ulos.... ehkä tämä on laiskuuttakin. Eilen tein pitkän lenkin ja nämä kuvat ovat siltä reissulta. Tapasin kivan eläin ystävänkin, joka oli hieman karkuteillä. Emäntä löytyi onneksi pian:)Huomiseksi kaikille kaunista talvipäivää ja hyvää ystävänpäivää!

1 kommentti:

  1. Hyvää ystävänpäivää myös sinulle, Eija! Aurinko antaa jo toivoa keväästä ja lämmöstä.

    VastaaPoista