Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


maanantai 17. maaliskuuta 2014

ORVOKKISiilinpiha on saanut uuden puutarhakissan, Orvokin ♥. Orvokki on 7 kk nuori neitokainen, jonka äiti on maatiaskissa ja isä komea siperialainen. Neitokainen on kotiutunut viikossa hyvin ja oivaltanut kissan tärkeimmän tehtävän eli emännän hoivaamisen :) Pieniä kommelluksia on sattunut: taimet ovat saaneet hieman liikkaa  hoivaa, taulu tipahtanut lattialle ja Kiri-koiran vierailu sai Orvokin linnoittautumaan kaapin päälle katon rajaan muutamaksi tunniksi. Orvokista tulee varmasti yhtä hieno puutarhakissa kuin Marttakin oli. Emännän apulainen ja hoitaja :)4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis, niin kirkkaat suuret silmät :) Mulla on jokin erityisviehtymys noihin kilppareihin(kin)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta perheenjäsenestä! =)

  VastaaPoista
 3. En yleensä paljon kommentoi, mutta nyt täytyy kehua, että on kyllä todella kaunis kisu. Niin sopusuhtaisen ja pehmoisen oloinen. Kerrassaan upea. :)

  VastaaPoista
 4. Söpöli kisu :). On niin kaunis nimikin!

  VastaaPoista