Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


perjantai 16. joulukuuta 2011

ONGELMAN RATKAISU

Perinteinen punainen amaryllis kukkii! Ihana punainen tämän harmauden keskellä:)
Blogistani hävisi tausta, se rouhea rapistunut sementtipinta, jossa oli raita turkoosia:(. Näkyihän se jonain pienenä plänttinä keskellä, mutta sotki samalla kaiken luettavuuden. Olin kopioinut pohjan "Itkupillin" hienoista pohjista, mutta en saanut ohjeista huolimatta enää samaa pohjaa näkyviin. Päätin muuttaa koko ulkoasun. Pitkällinen "taistelu" toi esiin tällaisen blogi-ilmeen. En ole ihan tyytyväinen, mutta parantelen tätä sitten pikkuhiljaa, ajan kanssa. Mitä sanotte, onko tämä helposti luettava, selkeä, vai jotain ihan muuta?

3 kommenttia:

 1. Ihanan pehmeä kuva amarylliksestä.
  Tämä missä on pohja on hyvin luettavaa mutta tuo esittely joka on taustakuvan päällä vaikeasti luettavaa jollei kelaa sitä taustakuvan taivaan päälle.
  Kävin just Itkupillin luona ja se oli laittanut uusia pohjia, kutistuminen johtui jostain picasan muuttamasta koodista tai jotain:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Henrietta, ihan samaa itsekin tuskailin. Pitänee tehdä vielä muutoksia. Itkupillillä on kyllä kivoja pohjia, joten pitänee katsella, miten muokkaan jatkossa tätä blogin ilmettä. Oppiahan tämä on :)

  VastaaPoista
 3. Upea amaryllis! Niin joulunpunainen kun olla ja saattaa!

  VastaaPoista