Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


lauantai 1. toukokuuta 2010

Valpurin päivä

Vapun/ Valpurin päivään minulla liittyy nykyisin enemmän haikeutta ja surua kuin iloa kevään tulosta. Tyttäreni toinen nimi on Valpuri.....Muistelen häntä taas yhtenä haikeana merkkipäivänä. Aikaa on kulunut vasta vuosi, seitsemän kuukautta ja neljä päivää, kun hän päätti lakata elämästä. Muistoissa on jo pilkistys ihania asioita, muistikuvia hyvistä yhteisistä hetkistä. Joka kerta, kun  teen jotain puutarhassa, teen sen Nelli Valpurille:).

Kuvassa akryylimaalaukseni Elämän polkuja-sarjasta: Muistoja VI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti