Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


lauantai 5. joulukuuta 2009

Sininen hetki

Piti vielä uudestaan tulla bloggailemaan, kun kävin kuvaamassa ulkona sinistä hetkeä. Se on niin uskomattoman hieno hetki ja se kestää niin pienen ajan....Kuvat tulivat hieman tummasävyisiä, joten en ihan saanut sitä väriä tallennettua :( Mutta toivottavasti tunnelman aistii....
Lisäksi pari esimerkkiä aiemmin kirjoittamiini koristeisiin. Kuvassa näkyy suuria kiviä ruusupensaiden edessä. Ne kivet muuten sain äitienpäivälahjaksi ;).Vanhat lyhdyt vaeltavat välillä paikasta toiseen ja nyt ne ovat näillä kivillä polulla kotiovelle päin. Alla olevan kuvan otin sisällä. Risukranssin olen koristellut led-valoilla ja kristalleilla. Rantasaunamme pilkottaa keskellä ja yksi piha-alueemme suurista kuusista.
Kallajärvi ei muuten ole vieläkään kokonaan jäässä. Toivon, että saamme viime talven kaltaiset jäät. Silloin pääsimme luistelemaan luonnon jäille ja tutkimaan kotijärveämme ihan eri tavalla kuin kesällä. Läpinäkyvä jää on huikea elämys!
Hyvää itsenäisyyspäivää
huomiseksi kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti