Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


lauantai 19. joulukuuta 2009

JouluJouluun on enää muutama yö....Työkiireet painavat päälle, joten päätin kirjoittaa nyt joulutervehdyksen.
Suosikki joulukukkani amaryllis avasi jo neljä ihanaa kukkaa ja luulen, että saamme nauttia niistä reilusti joulun yli :). Ulkona on ollut oikein kunnon pakkasia, parhaimmillaan yli 20 astetta. Se on tehnyt oikean talven tuntua ja jouluista tunnelmaa! Olin pessyt ikkunat vähän ennen pakkasia ja unohtanut sulkea kunnolla sisimmän ikkunan.....Joskus huolimattomuus palkitaan;) Ihania pitsisiä "kuurankukkia" ikkunan alalaidassa, kuin saniaisen oksia! Toivon kaikille ihanaa ja tunnelmallista Joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti