Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


maanantai 29. helmikuuta 2016

FENGSHUI PUUTARHASSA

Vuosia sitten kävin puutarhan Fengshui-kurssin. Sitä ennen olin perehtynyt aiheeseen sisustuksen kautta. Kursseista jäi kipinä ja olenkin toteuttanaut niitä oppeja väljästi omassa kodissani ja puutarhassani, tosin hyvin intuitiivisesti. Nyt olen sitten ystäväni kanssa koonnut luennon, joka pidetään torstaina täällä Mikkelissä. Päivi on asiaan perehtynyt puutarhuri ja opettaja ja minä olen koonnut sopivat kuvat. Vähän jännittää, millaisen vastaanoton saamme :)


Päivi Avelan luento FENGSHUISTA PUUTARHASSA JA VUOSIKOKOUS to 3.3.2016 klo 17.30 hotelli Cumuluksen kokoustilassa, Mikonkatu 9 Mikkeli. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Vapaa pääsy jäsenille, ei- jäsenille 5€. Kahvitarjoilu. Tervetuloa! Mikkelin puutarhayhdistyksen hallitus.

Tässä muutamia kuvia luentoon liittyen:


1 kommentti:

  1. Olisipa kiva päästä kuulemaan. Mukavaa luento- ja kokousiltaa!

    VastaaPoista