Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


torstai 3. huhtikuuta 2014

PUUTARHAJUTTU

Jos ei kissa itse, niin kuka sitten sen hännän nostaa ;), joten  kerronpa, että Iltalehden Ilona&Puutarha-lehdessä on juttu Pala maata ja taivasta- porukastamme ja- tapahtumastamme :)

Kuva jutun aloitusaukeamasta

6 kommenttia:

 1. Näyttää hauskalta ! Ollapa tuollainen ihana porukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä antaa lisäarvoa puutarhailullekin, tämä ihana ystäväporukka :)

   Poista
 2. Parasta on, kun tämän ihanuuden saa jakaa hyvien ystävien kanssa!

  VastaaPoista
 3. Olipa kaunis juttu, ihanaa että on ystäviä joiden kanssa jakaa puutarhainnostuksen. Tänään juuri ostin tuon lehden. Siinä oli muutenkin paljon puutarha-asiaa, tykkäsin kovasti :)

  VastaaPoista
 4. Pitääkin mennä lehtikioskille ostamaan lehti - tai kysellä, onko äidillä se.

  Sinulle on viiden kysymyksen haaste http://puutarhailmioita.blogspot.fi/2014/04/viisi-kysymysta.html

  VastaaPoista