Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


tiistai 6. elokuuta 2013

Avoimet puutarhat-tapahtuma

Lämpimät kiitokset kaikille ihanille kävijöille Siilinpihalla! Päivä oli antoisa ja...kuuma:)
Kerron tapahtumasta enemmän hieman myöhemmin. Nyt on pieni levähdyksen aika. Suunnistan hyvän kirjan kanssa varjoon lukemaan ja kuntelemaan linnun laulua ja haistelemaan  liljojen ja leimujen ihania tuoksuja :)


2 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi puutarhasi avaamisesta meille! Unohdin kysyä, mitä minttua sinulla oli terassin edustan penkissä kukkivana massaistutuksena. Se on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,
   Mintut ovat olleet täällä jo ennen minua, joten ihan takuuvarma en ole niistä, mutta niiden antaja kertoi, että ovat piparminttua, viherminttua ja karjalanminttua. Runsain kasvusto, joka kukkii juuri nyt hienosti, on käsittääkseni viherminttua.

   Poista