Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


tiistai 19. kesäkuuta 2012

PALA MAATA JA TAIVASTA JA TUNNELMIA

Kuistigalleria iltapäivällä sateen alettua.
Sunnuntain tapahtumamme on ohi. Olo on väsynyt, mutta onnellinen:) Kävijöitä riitti jokaiselle pihalle koko päivän, iltapäivän ajoittain rajusta sateesta huolimatta! Miten mukavaa oli tavata puutarhasta kiinnostuneita ja innostuneita ihmisiä! Vaihtaa ajatuksia ja kertoa ja kuunnella erilaisia tarinoita kasveista ja puutarhailusta yleensäkin.

Niin kiire oli koko ajan, että vasta illan suussa, sateessa, muistin ottaa kameran esiin:( Kiva, että sain edes muutaman kuvan muistoksi ihanasta päivästä. Jatkoa tapahtumalle seuraa, uskoisin :)

Sunnuntaiaamuna  paistoi aurinko vielä kauniisti :)

Iltapäivällä jo satoi, muttei haitannut, kun oli kunnon varustus.

Näkymä kuistigalleriasta.

Julia Vatasen verkkoveistos `Huilaaja`

Salavan alla oleva levähdyspaikka on hämyinen ja vilpoinen helteillä.

Juhannusruusutkin puhkesivat kukkaan.

Samoin ihanat paratiisililjat :)
LÄMPÖISET KIITOKSET KAIKILLE KÄVIJÖILLE :) NÄHDÄÄN !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti