Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


tiistai 13. lokakuuta 2009

Pensaskärhö

2 kommenttia:

  1. tervetuloa kotiin, Eija! Ei näytä talven lähestyminen Sinua haittaavan, elät tätä päivää ja samalla haaveilet uudesta keväästä.Upeita ovat kuluneen kesän perennat ja näin kuvina yhteen paikkaan koottuna voi hyvin nähdä työnsä tuloksen.Pian on puutarhasi lajikirjo runsas ja rehevä,kun vähänkin antautuu tähän harrastukseen. Tiendämpä siitä pikkuisen minäkin. En olisi työvuosien aikana uskonut jos joku olisi nähnyt eteenpäin että meikä tyttö kaivaa istutuskuoppia perennoille
    tällaisella antaumuksella.Ja mikä ihanaa, niin tämä kukka juttu antaa ystäviä jotka ovat myös hurahtaneet.Hyvää jatkoa,Sinulla on sana hallussa Marjatta

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marjatta!
    Kiva jatkaa tätä, kun saa kannustusta:)

    VastaaPoista