Puutarhailua III-vyöhykkeellä

Maailmassa tärkeintä on puutarhan hoito eikä sekään ole niin tärkeää....

Puutarhailen III- vyöhykkeellä järven rannalla sijaitsevalla maatilalla. Tärkeinpiä ovat taide, kierrätys, viihtyminen ja ilo puutarhassa ja luonnonmukaisesti itselle kasvatettu ruoka. Keräilen vanhoja perennoja ja harvinaisiakin kasveja. Siilinpihalta löytyy tällä hetkellä n. 1200 erilaista kasvia. Taide on myös osa puutarhaani monissa muodoissaan: veistoksina, kasvien väripintoina ja muotoina ja mm. maalaus-ja valokuvanäyttelyinä puutarhatapahtumissa.
Siilinpihalla on sekalainen kokoelma kuvia, mietelmiä ja arjen tapahtumia kotipuutarhassa ja lähiympäristössä. Blogini nimi tulee siitä, että työni on ollut käsillä tekemistä ja siniset siilit ovat tärkeimpiä hahmoja, joita olen töihini maalannut:). Puutarhastakin löytyy siilejä, varsinkin keraamisia. Niin ja puutarhakissa Orvokki auttelee emäntää ahkerasti ;)


Kommentit ja keskustelut kaikista puutarhaan liittyvistä asioista ovat tervetulleita :). Kirjautumalla voit helposti osallistua. Oikella olevasta blogiarkistosta löydät vanhemmat päiväkirjat. Klikkaamalla päiväkirjassa olevia kuvia, saat ne suuremmiksi. Kuvat ovat ottamiani, joten ethän käytä niitä luvatta:)

Tervetuloa Siilinpihalle :)


tiistai 13. lokakuuta 2009

Varjoaurinko


Tähän aamuun herääminen olikin jo ristiriitaisempaa. Huikeat aurinkoiset värikylläiset aamut muuttuivat kerralla harmaan sävyihin. Saimme ensilumen! Valkoinen lumi on ihanan näköistä, mutta muu harmaus on jotenkin niin ikävää. Onneksi talven tulo edistää myös kevään tuloa:).Laitan pari kuvaa, jossa on yksi esimerkki innostani käyttää kaikkea uudestaan, kierättää.
Meiltä jäi kuistin rakentamisen alta laattakiviä. Rakensin niistä työhuoneeni ikkunan alle "Varjoauringon". Syreenien keskellä toivottavasti ensi kesänä on hauska "aurinko", jossa kukkii Suikeroalpia keltaisenaan! Kuvat on otettu peräkkäisinä päivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti